Om oss

Beläget i natursköna Stenkullen, Västra Götaland, har vi sedan starten 2008 bedrivit handel med fordonselektriska tillbehör, huvudsakligen belysning. Vår kärnverksamhet är arbetsljus, extraljus och varningsljus till personbilar, lastbilar / tunga fordon & entreprenadmaskiner.

Med dig i fokus

Korta leveranstider från att du som kund lägger beställningen till leverans sker är något vi prioriterar högt, och du skall alltid ha bästa förutsättningar att hitta den information du behöver innan och efter ett köp.

Vi är ett modernt företag med djup kompetens, och vår målsättning är att erbjuda dig som kund marknadsledande expertis, service och kvalitet.

Proaktivt och reaktivt arbete för kvalitet och service

I strävan efter kvalitet och service lägger vi stor vikt på kundhantering och service, något alla våra medarbetare utbildas inom fortlöpande. Flera gånger om året genomför vi utbildningar för att säkerställa att all personal är uppdaterad och införstådd med sortimentet, produktnyheter och förändringar.

Årets företagare i Lerum 2015

2015 blev vi till vår stora glädje utsedda till årets företagare i vår hemkommun Lerum.
Utmärkelsen delas ut av föreningen Företagarna, Sveriges största oberoende organisation för små och medelstora företag.

Sortiment och varumärken

Vi är i dagsläget distributör för flera ledande varumärken som t.ex. Rigid, Redtronic, Viklight, Wesem, Osram och Horpol.